Dřevníky z Cortenové oceli: Trvanlivé a stylové řešení pro uskladnění dřeva

Zásobníky na dřevo jsou dozajista skvělým příslušenstvím k ohništím a grilům KEDAR z naší produkce. Nejen k tomu se ale zásoba paliva hodí. Hořící dřevo v krbu nebo kamnech je hlavně k nezaplacení, když se blíží chladné zimní počasí. Ale co dělat, když jde o jeho skladování? Zde právě přichází na řadu dřevníky z cortenové oceli, které nejenom usnadní uskladnění dřeva, ale také přinesou do vašeho domova moderní design podtržený nesmírně dlouhou životností.

Dřevníky z cortenu

Co dělá cortenovou ocel tak výjimečnou pro výrobu dřevníků? Jedná se o materiál, který vyniká neuvěřitelnou odolností vůči korozním procesům. Tato ocel vytváří ochrannou vrstvu, která zabraňuje dalšímu šíření koroze, což znamená, že dřevníky z cortenové oceli budou odolávat nejen mrazivým zimám, ale také vlhkosti a povětrnostním vlivům po mnoho a mnoho let. Investice do dřevníků z cortenové oceli se proto vyplácí. Díky jejich trvanlivosti a odolnosti vůči povětrnostním vlivům můžete očekávat, že váš dřevník bude sloužit po několik generací.

Kromě vynikající trvanlivosti je cortenová ocel také známá svým moderním a přírodním vzhledem. Tento materiál nabízí unikátní oranžovohnědý odstín, který se výrazně liší od klasických materiálů používaných pro tvorbu dřevníků. Díky tomuto výraznému vzhledu může cortenový dřevník přinést do vaší zahrady jedinečný vizuální prvek. Navíc, cortenová ocel lze snadno kombinovat s různými designovými styly, což z ní činí skvělý doplněk ve smyslu univerzálnosti. Bez ohledu na to, zda preferujete moderní, průmyslový design, nebo klasický a rustikální vzhled, cortenový dřevník se s ním skvěle sladí.

Pevnost a Bezpečnost

Jedním z nejvýraznějších rozdílů mezi dřevníky od Kovářství Diviš a běžnými plechovými nebo i cortenovými dřevníky, které jsou k dostání na tuzemském trhu, je jejich konstrukce. Díky speciálnímu formátování jsou naše zásobníky na dřevo pevnější a stabilnější, což znamená, že se nemusíte obávat pádu dřevníku, deformace stěn, vyvalení dřeva a nemusíte se ani obávat nebezpečných ostrých hran. Profily stěn zajišťují bezpečnou manipulaci se dřevem a chrání vaše ruce před zraněním.

Zakázková Řešení

Nejen že vyrábíme sériově standardizované výrobky, ale také nabízíme výrobu zakázkových dřevníků přesně podle vašich představ. Bez ohledu na tvar, rozměr nebo sílu materiálu, jsme schopni vyrobit prvek, který bude vyhovovat vašim individuálním požadavkům. Tato flexibilita vám umožní mít dřevník přesně takový, jaký ho chcete mít.

Praktické Funkce

Dřevníky vždy navrhujeme s ohledem na praktičnost. Již v základu jsou naše standardní zásobníky vybaveny stavitelnými nerezovými nožičkami, které umožňují snadnou úpravu výšky dřevníku podle vašich potřeb. Navíc mají integrované otvory pro ukotvení do země a zároveň odtoky vody, což eliminuje hromadění vlhkosti na dně dřevníku a udržuje dřevo sušší a připravené k použití.

Nabízíme inovativní a elegantní způsob pro uskladňování palivové dříví do krbu, pece, grilu či do ohniště. Naše dřevníky nabízejí pevnost, bezpečnost, praktičnost a dlouhou životnost. Vyberte si z našich standardních produktů nebo v případě zvláštních požadavků neváhejte kontaktovat naše obchodní zástupce, kteří vám rádi nabídnou zakázkový dřevník přesně podle vašich představ. Užijte si teplo rodinného krbu a stylové uskladnění dřeva s pevnými a trvanlivými dřevníky z produkce Kovářství Diviš.